el-GRen-US
Γλώσσα
Search
× Search
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ολοκληρωμένα Έργα

Event date: 28/7/2008 - 23/8/2008 Export event
Βουλή των Ελλήνων
/ Κατηγορίες: Διαβουλεύσεις

Εφαρμοσμένος Ανασχεδιασμός Διεργασιών και Αναδιοργάνωση της Βουλής για την Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών

Επικοινωνία με τον κο Κορυζή Δημήτρη

ergo_eservices@parliament.gr

τηλ. 210-3733466

fax. 210-3733474

Οι παρατηρήσεις παρακαλούμε να υποβάλλονται ηλεκτρονικά

Διάρκεια Διαβούλευσης

Έναρξη 28/7/2008 Λήξη 22/8/2008


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2008

Αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Βουλής Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Βουλής προς τους πολίτες, τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση, από 28 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου 2008, τα σχέδια των παρακάτω διακηρύξεων :

Α. του έργου «Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση χρηστών και διαχειριστών της», που αφορά σε υποέργα της πράξης «Ανάπτυξη προηγμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την Βουλή των Ελλήνων», που υλοποιεί η Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας.

Τα υποέργα έχουν ενταχθεί στα Μέτρα 2.2 «Ηλεκτρονική κυβέρνηση για την εξυπηρέτηση του πολίτη» και 2.5 «Κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και μελέτες υποστήριξης του εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης - Κατάρτιση χρηστών πληροφοριακών συστημάτων» αντίστοιχα και συγχρηματοδοτούνται σε ποσοστό 80% από τοΕυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Αντικείμενο του Έργου αποτελεί η ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη λειτουργίας μιας σύγχρονης και πλούσιας σε λειτουργικότητα και περιεχόμενο Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και η κατάρτιση των χρηστών και διαχειριστών αυτής. Το έργο περιλαμβάνει :

· την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής,

· την ανάπτυξη, ολοκλήρωση και διαμόρφωση λογισμικού εφαρμογών,

· την προμήθεια υπολογιστικού, δικτυακού και αποθηκευτικού εξοπλισμού, συνοδευόμενου από όλο το απαραίτητο λογισμικό με την απαραίτητη παραμετροποίηση,

· τη μετάπτωση δεδομένων από υφιστάμενα συστήματα στο νέο και πιλοτική λειτουργία του συστήματος, · την κατάρτιση χρηστών και διαχειριστών του συστήματος για την αυτοδύναμη ανάληψη της εκμετάλλευσης και λειτουργίας του συστήματος από το Φορέα Λειτουργίας,

· εγγύηση – υποστήριξη καλής λειτουργίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται στο ποσό των €1.177.500,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η υλοποίησή του θα διαρκέσει 9 μήνες.

Β. του έργου «Εφαρμοσμένος Ανασχεδιασμός Διεργασιών και Αναδιοργάνωση της Βουλής για την Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών», που υλοποιεί η Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Βουλής των Ελλήνων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας.

Το έργο εντάσσεται στο Μέτρο 2.5 «Κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και μελέτες υποστήριξης του εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης - Κατάρτιση χρηστών πληροφοριακών συστημάτων»και συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από τοΕυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Αντικείμενο του Έργου είναι η μελέτη για τον ανασχεδιασμό της διάρθρωσης και της επιχειρησιακής λειτουργίας των Υπηρεσιών της Βουλής για την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e-services).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των €400.000 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και η υλοποίησή του θα διαρκέσει 7 μήνες».

Επισημαίνεται ότι ως άτομα επικοινωνίας έχουν οριστεί από την Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Αμαλίας 22-24, 10571 Αθήνα: α) ο κ. Ηλίας Ηλιάδης, τηλ.: 210-3733465, Φαξ: 210-3733464, e-mail: ergo_portal@parliament.gr , για το έργο «Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση χρηστών και διαχειριστών της», β) ο κ. Δημήτρης Κορυζής, τηλ.: 210-3733466, Φαξ: 210-3733474, e-mail: ergo_eservices@parliament.gr, για το έργο «Εφαρμοσμένος Ανασχεδιασμός Διεργασιών και Αναδιοργάνωση της Βουλής για την Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών».

Τα τεύχη των διακηρύξεων έχουν αναρτηθεί στην Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://yeep.parliament.gr».

(Επιλέξτε τις διαδικτυακές διασυνδέσεις που υπάρχουν στους τίτλους των έργων για να οδηγηθείτε στις αντίστοιχες σελίδες των Δημόσιων Διαβουλεύσεων απ' όπου μπορείτε να "κατεβάσετε" τα κείμενα των διαβουλεύσεων)

Προηγούμενο άρθρο Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση Χρηστών και Διαχειριστών της
Επόμενο άρθρο Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Υποστήριξης της Υπηρεσίας Εφαρμογών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Υ.Ε.Ε.Π.) της Βουλής των Ελλήνων
Print
2602

Έγγραφα

Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Βουλή των Ελλήνων

Βουλή των Ελλήνων

Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 Βουλή των Ελλήνων
Επιστροφή πάνω