el-GRen-US
Γλώσσα
Search
× Search
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Ολοκληρωμένα Έργα

Βουλή των Ελλήνων
/ Κατηγορίες: Διαβουλεύσεις

Απαντήσεις στις ερωτήσεις – παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες επί της Διακήρυξης του έργου

“Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση Χρηστών και Διαχειριστών της”

Η Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Βουλής των Ελλήνων ευχαριστεί τους ενδιαφερόμενους που υπέβαλαν ερωτήσεις - παρατηρήσεις, σχόλια και προτάσεις επί της προκήρυξης του διαγωνισμού “Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση Χρηστών και Διαχειριστών της” κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης.

Θεωρείται ότι οι παρατηρήσεις που παραλήφθηκαν μεταφέρουν στο φορέα τις προτάσεις και τις σκέψεις των ενδιαφερομένων αναδόχων απέναντι σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο και λαμβάνονται υπόψη σε σημαντικό βαθμό για τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της προκήρυξης. Επομένως, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι προβληματισμοί και να ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις των ενδιαφερομένων, στο βαθμό που συνάδουν με τους στόχους του έργου και δεν περιορίζουν τις συνθήκες ανταγωνισμού. Ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν υιοθετούνται οι προτάσεις, δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις ώστε να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο κατανόησης από τους υποψηφίους αναδόχους, για την καλύτερη τοποθέτησή τους στο πλαίσιο του έργου κατά την υποβολή των προτάσεών τους προς αξιολόγηση.

Στις επόμενες σελίδες παραθέτουμε συνοπτικά τις απαντήσεις μας σε ερωτήσεις που τέθηκαν κατά τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, έχοντας σκόπιμα αποκρύψει τα στοιχεία του εκάστοτε ερωτώντος.

ΑΘΗΝΑ, 1 Ιουνίου 2007

Προηγούμενο άρθρο Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση Χρηστών και Διαχειριστών της
Επόμενο άρθρο Έργο LEX-IS
Print
2533

Έγγραφα

Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Βουλή των Ελλήνων

Βουλή των Ελλήνων

Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 Βουλή των Ελλήνων
Επιστροφή πάνω